tirsdag den 8. juli 2008

Kochi

Om det er gaaet op for os, at vi er Indien.......? Det tror jeg ikke, men det er vel efterhaanden ved at singe sig ind paa os!
Vi holder varmen ud, men sveder en del skal jeg lige love for. Flyturen her ned gik overraskende godt og det lykkedes os at finde hinanden i London og at faa et saede ved siden af hinanden. Og jeg skal lige love for, at det var et luksusfly - med kaempe saeder, egen tvskaerm med mulighed for film, musik, spil og meget, meget mere. Efter transfer i Mumbai floej vi videre til Kochin, hvor vi blev hentet af den flinkeste mand, som koerte os videre til vores hotel.
Generelt kan vi sige, at folk er meget venlige og hjaelpsomme her nede og vi synes begge, at vi har haft meget nemt ved at falde ind i det, selv om vi godt nok stikker en del ud med vores blonde haar og vores hoejde - alle mennesker er smaa her nede!
Foerste dag havde vi for os selv og det var meget passende, for selv om turen her ned var ok, var det stadig en laaaaang tur og vi var mege traette ved ankomsten. Vores hotel er med air condition og det er bare guds gave til vesterlaendinge i denne varme. Regnen ser vi ikke meget til selv om det er regntid - men det er goer skam ikke noget!
I gaar var vi paa sightseeing og sun set cruise ( cruice er saa meget sagt) og i dag har vi vaeret afsted paa egen haand og vovede os ud paa en sejltur ind til en stoerre by, hvor vi har shoppet. Nu er vi tilbage igen og skal blogge/maile lidt inden vi skal tilbage og hvile paa hotellet inden vi skal ud og se dans i anfen.
i morgen gaar turen videre til Kovalam, endnu laengere nede sydpaa, hvor bryllupet skal staa og vi skriver mere herfra.
Vi er ved godt mod og har det fantastisk - ogsaa i maven.

//Maja

Ingen kommentarer: