lørdag den 26. juli 2008

Den arabiske invasion

Naa, men saa skal jeg da ellers lige love for at der blev fyret op under Joan!
Efter at have shoppet Mumbai i smaastykker i gaar vendte vi tilbage til hotellet for at faa en velfortjent slapper inden en eventuel aftensmad.
Det foerste, som moeder os da vi aabner doeren til vaerelset, er en ram lugt af mug. Der lugter mildest talt forfaerdeligt og indelukket. Vi proever at igonere det og skruer op for vores A\C med det resultat, at der lugter af mad og cigaretroeg.....og fugten forsvinder ikke!
Med oerepropper i oerne proever vi desperat at faa noget der kan minde om soevn, men det viser sig hurtigt at vaere intet mindre end ganske umuligt. Halvdelen af den Arabiske Halvoe holder nemlig ferie paa vores hotel og de gaar ikke stille af sig skal jeg lige hilse at sige.
Der er raaben og skrigen og skaenderier paa gangen. Boern der leger og larmer og smaekken med doere og legen med elevatoren (som spiller Lambada-melodien hver gang doeren staar aaben - hvad den tit goer!!!). Opvask af gryder og potter og pander, fordi disse arabere er fastboende paa hotellet og af denne gund kan reseptionisten ikke sige noget til dem eller love os, hvornaar der bliver bare nogenlunde ro.
Det lykkes mig paa magisk vis, at holde Joan i ro indtil kl. ca. 23, men saa er der heller ikke mere at goere. Uden BH (under troejen altsaa!) stormer hun ud i reseptionen og giver hele hotellet en oplevelse de sent vil glemme. Da hun kommer tilbage beslutter vi os for at lede efter et nyt hotel og en ringerunde begynder. Det ender med at vi finder et hotel, som vi tidligere paa dagen har afvist, fordi det var fordyrt....nu er det blot et greb i lommen!
Imens Joan forsoeger at faa udleveret mit pas, som de naegter at udlevere, fordi vi ikke vil betale for rummet, gaar jeg hen paa det andet hotel og tjekker ind, gaar tilbage og henter Joan, som i mellemtiden er blevet saa desperat, at hun, staerkt tvunget, har maatte betale regningen (dog minus fancy 10%) efter forholdsvist ophidset telefonsamtale med ejeren. Vi gaar tilbage til det nye hotel og finder os til rette og det lykkedes os faktisk at faa en god nats soevn.

I dag har vi besluttet os for at blive paa dette hotel og faa noget godt ud af de sidste dage i Mumbai, selv om vi i gaar var klar til baade at aendre flybillet og tage ud og bo i selve lufthavnen!

Vi har troestet os med lidt shopping, hvilket jo altid hjaelper, og er nu paa vej ud for at spise noget aftensmad inden vi igen soeger tilflugt paa hotellet efter en traettende dag, hvor vi ikke har vaeret helt friske i hovederne....

Over and out - J&M

1 kommentar:

Anonym sagde ...

ha ha ha åhhh ha da... pragtfuld læsning... godt gået !!jeres hotel lyder næsten lige så ringe som vores i prag... ha ha